Menukaart

BIB GOURMAND MENU

BIB

3 gangen voor/hoofd/nagerecht €37.

Keuze uit vlees / vis
(Vegetarisch is mogelijk in overleg)

Voorgerecht


Runder lende - koolrabi -
airbag - piccalilly.
of
Gebrande zeebaars - biet - hangop van geitenyoghurt - pure chocola - kreeftenschuim.
(los €15.)

Hoofdgerecht


Eendenborst - confit - whisky jus - wortelvenkel crème -
granen en zaden.
of
Vis van de dag - gevogelte truffel dressing - zuurkool - gnocchi.
(los €25.)

Nagerecht


Cassis sorbet - riz condé - krokante rijst - jasmijn - kataifi.
of
Pistache sponscake - witte chocola - kokosijs - sinaasappel.
(los €10.)

*incl. amuse en brood met garnituur
*Bij Jaap werkt met allergenen, indien u een allergie heeft geef dit dan door

Bij JAAP MENU “ALL-IN”

Aperitief, wijnarrangement 4/5/6 glazen, onbeperkt tafelwater, koffie en
huisgemaakte friandises.

Zes gangen €110./halve glazen €100.
Vijf gangen €97.5./halve glazen €90.
Vier gangen €85./halve glazen €80.

BIJ JAAP MENU

Dit menu is samengesteld met dagverse producten en specialiteiten van het seizoen.
(evt. ook vegetarisch mogelijk)

Zes gangen €65.
Vijf gangen €57.
Vier gangen €48.
Drie gangen €39.

(Wilt u het kaas assortiment i.p.v. nagerecht
dan berekenen wij een supplement van €4. bij het menu)

Na het diner serveren wij bij de koffie/thee huisgemaakte lekkernijen (+€3.5.)
(wilt u deze niet kunt u dit gerust aangeven)

Kaas assortiment van zachte en harde kazen uit binnen- en buitenland € 14.

WIJNARRANGEMENT

Zo kunt u ook kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

Zes glazen €36./half €21.
Vijf glazen €30./half €17.5.
Vier glazen €24./half €14.
Drie glazen €18./half €10.5.
Per glas €6.5./half €3.5.