Menukaart

BIB GOURMAND MENU

BIB

3 gangen voor/hoofd/nagerecht €37.

Keuze uit vlees / vis
(Vegetarisch is mogelijk in overleg)

Voorgerecht


Caprese: tomaat - basilicum
- mozzarella - couscous.
(optioneel uit te breiden met Italiaanse ham =supplement €3.50)
of
Garnalen cocktail "Bij Jaap".
(los €15.)

Hoofdgerecht


Diamanthaas - chimmi churri - gebrande ui - polenta - kalfsjus
of
Vis van de dag - zeegroente - beurre rouge - limoenblad - nieuwe aardappel.
(los €25.)

Nagerecht


Asser bluf met blauwe bes uit Smilde.
of
Citrus - limoncello - witte chocola - munt.
(los €10.)

EXTRA TE BESTELLEN €15.
Tussengerecht vlees-vis of vegetarisch

*incl. amuse en brood met garnituur
*Bij Jaap werkt met allergenen, indien u een allergie heeft geef dit dan door

Kaas assortiment van zachte en harde kazen uit binnen- en buitenland. € 14.

Wilt u het kaas assortiment i.p.v. nagerecht dan berekenen wij een supplement van €4. bij het menu

ter info:
Groepen vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend Bij Jaap menu.

Na het diner serveren wij bij de koffie/thee huisgemaakte lekkernijen +€3.5.
Wilt u deze niet dan kunt u dit vooraf aangeven.

Bij JAAP MENU “ALL-IN”

Aperitief, wijnarrangement 4/5/6 glazen, onbeperkt tafelwater, koffie en
huisgemaakte friandises.

Zes gangen €110./halve glazen €100.
Vijf gangen €97.5./halve glazen €90.
Vier gangen €85./halve glazen €80.

BIJ JAAP MENU

Dit menu is samengesteld met dagverse producten en specialiteiten van het seizoen.
evt. ook vegetarisch mogelijk.

Zes gangen €65.
Vijf gangen €57.
Vier gangen €48.
Drie gangen €39.

Kaas assortiment of tussengerecht kan evt. ook i.p.v. nagerecht
dan berekenen wij een supplement bij het menu €4.

WIJNARRANGEMENT

Zo kunt u ook kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

Zes glazen €36./half €21.
Vijf glazen €30./half €17.5.
Vier glazen €24./half €14.
Drie glazen €18./half €10.5.
Per glas €6.5./half €3.5.

Specifieke wensen of diëten met betrekking tot dit menu graag vroegtijdig aan ons doorgeven.