Menukaart

BIB GOURMAND MENU

BIB

3 gangen voor/hoofd/nagerecht €37.00

Keuze uit vlees / vis
(Vegetarisch is mogelijk in overleg)

Voorgerecht


Steak tartaar - kwarteleitjes -
sla - savora mosterd.
of
Gerookte vissoorten - diverse bereidingen tomaat.

Hoofdgerecht


Diamanthaas - lavas - eigen jus knol -
zwarte bonen - asperges.
of
Vis van de dag - venkel - zwarte bonen - asperges.

Nagerecht


Coupe romanoff - rose peper - rozen water -
mille - feuille.
of
Rabarber - witte chocola - aperol - yoghurt.

*incl. klein hapje en brood met garnituur
*Bij Jaap werkt met allergenen, indien u een allergie heeft geef dit dan door

BIJ JAAP MENU

Iedere 4 weken bedenkt de keukenbrigade weer een mooie combinatie van gerechten.
Dit is een menu samengesteld met dagverse seizoen producten.
Hierbij houden wij rekening met dieet of specifieke wensen van de gast.

Drie gangen €37.50
Vier gangen €45.00
Vijf gangen €52.50
Zes gangen €60.00

(Kaas of tussengerecht i.p.v. nagerecht ) berekenen wij een supplement (€3.50) bij het menu.

Na het diner serveren wij bij de koffie/thee huisgemaakte lekkernijen (€2.95).
(wilt u deze niet kunt u dit gerust aangeven)

Menu “ALL-IN” 6 gerechten (inclusief aperitief, wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises) € 99,00 per persoon


*incl. klein hapje en brood met garnituur

WIJNARRANGEMENT

Per glas €6.50 / half €3.50
Drie glazen €18.00 / half €10.50
Vier glazen €24.00 / half €14.00
Vijf glazen €30.00 / half €17.50
Zes glazen €36.00 / half €21.00

Alleen een hoofdgerecht bij ons eten is mogelijk:
Chef special €24.00, Vis/Vlees of Vegetarisch met dikke friet en garnituur.